keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Morsiandieetti loppui

... telkkarista

Tämä morsian taas on kunnostautunut järkevän syömisen lisäksi tekemällä viime viikon maanantaina 10.4 km kävelylenkin, juoksemalla eilen yhteensä 33 min (3 min + 10 min + 10 min + 10 min, viiden minuutin kävelytauoilla) ja tänään polkemalla 18.3 km. Ja sen 10.4 km lenkin morsian aikoo toistaa ylihuomenna. Juoksun jo huomenna. Lisäksi morsian voitti pilates-pallon (halkaisija 22 cm) jolla on tullut tehtyä pilatesliikkeitä myös kotona.

Viime viikon liikunnat kokonaisuudessaan:

Ma: Lenkkeily (10.4 km) 2 h 5 min
Ti: Pilates 1 h, pyöräily 55 min
Ke: Sauvakävely 1 h 20 min
To: Pyöräily 1 h, jumppa 30 min
Pe: Jumppa 30 min
La: Suursiivous 5 h
Su: Jumppa 30 min, pyöräily 40 min

Eikä tahti vähene syksyllä nimittäin tänään testatut 18.3 km ovat morsiamen syksyn työmatkat. Töitä piti olla vain yhdessä paikassa mutta nyt niitä onkin kahdessa ja parina päivänä viikossa jopa saman päivän aikana jolloin työmatkoja tosiaankin kertyy tuon verran. Sen vähän päällä 4 km työmatkan sijaan mikä morsiamella piti olla...

Kun morsian kuuli muutoksista oli ensimmäinen huoli ehtiikö hän töiden alettua ollenkaan zumbaamaan tai pilatestunnille! Just. Kertoo jotain liikuntahulluuden tasosta. Pilatestunnille tuli nyt kuitenkin ilmoittauduttua, siitä kun saisi edes rauhoittumista. Ja toivottavasti timmin vatsan joskus tulevaisuudessa.

Odotettavissa siis kovaa kuntoa ja pyöräilijän reidet tai totaalinen uuvahtaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti