maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ruokatarjoilu

Vuosi sitten kun morsian oli ensimmäisen kerran yhteydessä ravintolaan niin sieltä ehdotettiin lautastarjoilua. Ja olisihan se tosi fiini ja elegantti tapa tarjoilla ruoka häissä. Mutta koska morsian tykkää syödä, ja varsinkin tykkää syödä salaatteja, ja tykkää syödä kunnolla, niin jokin jäi asiassa kaihertamaan. Morsian oli aivan varma että koska häät ovat pienet ja ravintola auki samaan aikaan muille asiakkaille niin noutopöytä ei onnistu. 

Tänään kuitenkin tuli sähköpostivastaus että noutopöytä voidaan järjestää jos syöjiä on vähintään 20! Ihanaa!!! Tosin nyt kukaan ei saa estyä tulemasta. Toisaalta vieraisiin kuuluu kaksi lasta, joita ei ole laskelmissa otettu mukaan joten eiköhän se onnistu. Peukut pystyssä kesäkuuhun asti!

Alkupala pöydästä saattaa löytyä: savustettua siikaa, paahtopaisti-tuorejuustorullia, chorizo-bataattisalaattia ja pestomarinoitua cheddarjuustoa... Nam nam nam. 

Myös morsiamen äiti oli muistellut lämmöllä morsiamen siskon häiden noutopöytää joten yksi alkupalalautasellinen ja yksi pääruokalautasellinen olisivat ehkä kalvenneet rinnalla.


Viimeinen haave on että hääkakun rinnalla kahvipöydässä olisi jotain muutakin mutta siitä ei olevielä aavistustakaan mitä se jotain voisi olla. Ja jos tämä ei ole mahdollista niin se ei enää haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti