sunnuntai 5. elokuuta 2012

Seuraava päivä

Morsiamella oli nukahtamisvaikeuksia sekä häitä edeltävänä yönä että niitä seuraavana. Morsiamen kieriskely torstain ja perjantain vastaisena yönä oli siis osasyyllinen sulhasen huonoihin yöuniin. Kannattaa siis uskoa niitä suosituksia jotka kehottavat nukkumaan eri paikoissa häitä edeltävän yön. Syynä eivät ole mitkään siveysasiat tai "sulhanen ei saa nähdä morsianta"-jutut vaan ihan vaan se että näin taataisiin ainakin toiselle kunnon yöunet. Näin ainakin siis tämän parin kohdalla.

Häitä edeltävän yön morsian siis valvoi kun piti pohtia jokaista yksityiskohtaa ja stressata siitä onko kaikki nyt varmasti valmista ja hoidettu huomista varten. Häiden jälkeen morsian taas valvoi sen takia kun piti käydä ihanaa päivää yksityiskohta kerrallaan läpi ja elää joka sekuntti vielä muutaman kerran.


Ihan hyvä siis ettei kallista hotelliyötä oltu maksettu. Muutenkin oli ihana mennä omaan, nyt jo entiseen kotiin nukkumaan ja fiilistellä myös kodissa vietettyjä vuosia. Uusia Finlaysonin lakanoita ei kyllä oltu ehditty pestä joten ne olivat kirjaimellisesti uuden karheat. Mutta se aamupala...


Nam! Tämän parin kohdalla kotona herääminen oli ihan nappi ratkaisu. Tosin ei siellä kotona kauhean kauan jaksettu fiilistellä. Aviopari lähti vieraiden hotellille katsomaan ehtisikö jonkun kanssa vielä treffata ja päätyi morsiamen äidin huoneeseen. Siitä lähdettiin kolmistaan hakemaan vähän banaanilaatikoita muuttoa varten ja käytiin vielä kirkkopuiston kahvilassa päiväkahveilla ennen kuin morsiamen äiti lähti junalle.


Loput viikonlopusta menikin siihen että pakattiin vuoronperään muuttolaatikoita ja häämatkalaukkuja, ja jokaisen liikenevän hetken vaimo käytti häävalokuvien tuijotteluun ja huokailuun. Heti kun uusi kämppä saadaan edes jotenkin kuosiin aikoo morsian tehdä valokuvakirjat sekä häistä että häämatkasta. Kaikki vanhemmat ovat jo tilanneet oman kopion hääkirjasta ja niitä oli tarkoituskin jakaa juuri heille.

Häämatkalta löytyi myös ihanat lahjat viime hetken kaasoille. Häämatkasta lisää siis ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti