torstai 27. syyskuuta 2012

Vieraskirja

Eilen postiluukusta tipahti Ifolorilta ensimmäinen lähetys joka tarkoitti sitä että pääsin vihdoin viimeistelemään vieraskirjan. Hääpaikallahan kehyksissä oli kampaajan ja valokuvauksen välillä olohuoneessa otettu kuva (juu, meillä oli mukavan väljä aikatauluhääpäivälle)

Toinen kuva mikä muuten jäi häistä puuttumaan on joku kirjoittamassa tuohon kehykseen. Pari kuvaa kyllä löytyy missä se ei ole aivan tyhjä mutta silti. Eli siis jos haluat ihan kaikesta kuvia niin maksa ammattikuvaaja koko päiväksi.

No, kunhan se Ifolorin toinen paketti tulee niin näette kyllä että on meillä niitä kuvia ihan tarpeeksi...


Eli mallikuvan tilalle vaihtui ehdoton lempikuvani virallisista potreteista. Ensin läpsäisin sen vain keskelle ja olin oikein mielissäni mustavalkoisesta lookista mutta Juuso oli sitä mieltä että se oli vähän tylsä ja vaatii väriä. Olin samaa mieltä mutta myös huolissani siitä kuinka monta vuotta häiden teemaväriä jaksaa katsella, mutta kyllä se on ehdottomasti parempi noin. 

Päivämäärän olisin halunnut kirjoittaa ihan vain tuolle pohjalle mutta äitini läpsäisi siihen kaksipuolisella teipillä saman runon jonka oli valinnut onnittelukorttiin. Äiti kyllä laittoi heti häitä seuraavana päivänä tekstiviestillä pahoittelut ja kehoitti poistamaan sen jos se häiritsee (no kyllä se vähän häiritsikin). Harmi vaan että siinä vaiheessa kun sain taulun kotiin oli teippi jo tarttunut paperiin liian hanakasti. Kokeilin kirurgin terää (tai mikä lie onkaan nimeltään), hellää raaputusta yms. mutta lopuksi piti todeta että vaikka numerot asettelisi kuinka strategisesti tahansa niin jälki tulisi kyllä näkymään. No, ei se huono noinkaan ole.

Paperina on muuten vähän parempi piirustus/vesiväripaperi, jos joku miettii tällaista vieraskirjaa. Ensin  suunnitelin lähteväni taiteilijatarvikekauppaan ostamaan jotain super-paksua, delux-paperia mutta omista varastoista löytyi ihan hyvä paperi. Vähän paksumpi siis kuin kopiopaperi eikä liikaa kiiltoa, jotta kynä ei luista. Ja jesh, kukaan ei siis tehnyt töhryjä!


Huomatkaa myös ne yhdet kapinalliset vieraat jotka kehtasivat kirjoittaa omalla kynällä vaikka ylemmästä kuvasta näkee että olin varannut häihin jopa kaksi kynää tauluun kirjoittamista varten! Mutta ei  tuo punainen onnentoivotuskaan hirveästi haittaa, eipä ole ihan tylsö sen takia.

Ihana! Pääsee uuden asunnon käytävään jossa sitä voi ihailla monta kertaa päivässä.

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä mutta mulla ei ole tarvetta kauratyynylle! :)

   Poista