keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kukkuu!

Blogi nukkui Ruususen unta, morsian ei. Käyttäjätunnus ja salasana tosin piti tilata uusiksi mutta täällä ollaan!

Ja muutoksiakin on tullut. Morsian ei ole vaihtunut, eikä sulhanen, onneksi. Hääpaikkakunta on. Kävi niin että morsian valmistui maisteriksi tämän ja edellisen merkinnän välillä ja uusimpana uutena sai työpaikan Keski-Suomesta ensi syksyksi. Tosin vain vuoden loppuun asti. Siitä huolimatta näyttää varmemmalta että täällä majaillaan ainakin vielä tovi.

Yht'äkkiä morsiamesta alkoi tuntua hölmöltä yrittää suunnitella häitä ihan toiselle paikkakunnalle ja olla pelkkien nettisivujen ja keskustelufoorumien varassa.

Joten lähes heti työpaikkatiedon saatuaan morsian e-mailasi Vesilinnaan ja kysyi mitä kaupungin korkeimmalla ravintolalla olisi tarjota hänen häilleen. Ja voilá, toivottu päivämääräkin on vielä vapaana. Joten se taitaa olla se.

Koska häistä ei tule väkirikkaat, tarjosi ravintola vaihtoehdoksi sitä etteivät he peri ollenkaan tilavuokraa vaan rajaavat hääseurueen viherkasvisermeillä erilleen muista asiakkaista. Tämä kuulostaa ihan hyvältä (varsinkin budjetin kannalta) mutta morsianta mietityttää vielä se miten oma musiikki sopii tällaiseen järjestelyyn. Täytyy laittaa uutta viestiä menemään.

Kuntokuurikin potkaistiin uudestaan käyntiin. Pomo suositteli käymään pukuliikkeissä sovittamassa morsiuspukuja jos muuten ei löydy motivaatiota.

Ja perjantaina pääsee taas nauttimaan muiden häistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti