tiistai 1. toukokuuta 2012

Tämän hetken kuulumiset

Asiat etenevät oikeastaan omalla painollaan eikä hirveästi valmisteluja ole edes tehtäväksi.

Ensi lauantai on kyllä jännittävä päivä, sillä silloin selviää mitä sulhanen laittaa päällensä häihin. Tarkoitus on siis mennä kokeilemaan saman liikkeen vuokrasmokkeja mistä morsian osti oman hääpukunsa, mutta koska morsiankaan ei pukeudu päästä varpaisiin pitsiin niin kuin suunnitteli niin eihän sitä koskaan tiedä.

Lisäksi morsian sai lopullisen varmuuden siihen että polttarit tulevat oikeasti tapahtumaan. Morsiamen äitihän "pilasi" asian jo pari kuukautta sitten paljastaen että kyllä ne kaverit jotain suunnittelevat. Ihan vain sen takia että morsian oikeasti stressasi siitä saako hän polttareita ollenkaan kun ei hänellä ole kaasojakaan.

Nyt sitten sisko yritti aika hyvällä juonella pyydellä morsianta lapsenvahdiksi yhtenä kesäkuisena lauantaina vaikka juuri edellisenä päivänä on palaveri kuvaajan kanssa Jyväskylässä. Ja juuri edellisen viikon sunnuntaina morsian palaa takaisin oman katon alle Keski-Suomeen. No oikeasti, ei ihme että morsian alkoi haistaa palaneen käryn, aika hyvä saisi olla se juoni millä morsiamen pitäisi taas kesäkuussakin matkata pääkaupunkiin joka viikonloppu. Varsinkin kun kummatkin kolmekuukautta mummiudesta nauttineet äidit ovat mielellään käytettävissä lastenvahdiksi. (Sori kun tajusin!)

Polttarit on varmaan paljon helpompi suunnitella samalla paikkakunnalla asuvalle, ainakin morsiamen sisko yllättyi aivan täysin. Onhan siinä nyt omat kommervenkkinsä saada morsian tulemaan oikeaan kaupunkiin oikeana päivänä. Mutta aika ylpeä on tämä morsian siitä ettei isosisko näköjään pysty enää huijaamaan ihan kuinka paljon vain niin kuin 20 vuotta sitten.

Selvä! Yhtään tämän enempää en haluakaan tietää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti