torstai 5. heinäkuuta 2012

11 kysymystä


1. Mikä on ollut tähän mennessä parasta häiden suunnittelussa?
Ihan kaikki! On ollut ihanaa suunnitella omia juhlia ja päättää kaikista yksityiskohdista (tietysti sulhasta konsultoiden) ja saanut palvelua paikoista vain sanomalla "Ne/se tulee mun häihin". Ja sekin oli ihan mahtava power trip että meni ravintolaan sanomaan mitä tarjotaan ja miten!

2. Entä hankalinta / tylsintä?
Se että on täydellinen visio päässä jostain yksityiskohdasta mutta se ei löydykään ensimmäisestä kaupasta. Eikä ehkä kymmenennestäkään.

Toinen hankala asia on ollut se että pitää tehdä 600 euron päätöksiä eikä voi olla ihan varma että onko se oikea päätös. Puku, sormus, juhlapaikkakin ovat olleet sellaisia. Jokaisen kohdalla morsian on viettänyt öisin monta unetonta tuntia mutta onneksi kaikki on ajatukseen totuttua tuntuneet juuri oikeilta.

3. Tietävätkö läheiset blogistasi?
Olen maininnut että pidän blogia häistä mutta kieltäytynyt kertomasta osoitetta koska toivoisin että häissä olisi paljon yllätyksiä vieraille.

4. Minkä elokuvan näit viimeksi ja mitä pidit siitä?
Muutimme eläintarhaan; oli todella hyvä. Luin sen jälkeen tarinan myös kirjana ja nyt tiedän mitä teen jos kyllsätyn nykyiseen työpaikkaan.

5. Mitkä ovat tämän hetken soittolistojesi soitetuimmat biisit (top 5)?
PMMP - Heliumpallo
HIM, Apocalyptica & The Rasmus - Bittersweet
The Rasmus - I'm a mess
Adele - Someone like you
Ihan mikä tahansa kappale häiden soittolistalta

6. Miten hemmottelet itseäsi?
Hyvällä ruualla, lasilla viiniä, joskus hierojalla tai kampaajalla. Ja häitä edeltävänä päivänä hemmottelen itseäni elämäni ensimmäisillä kynsisalongissa laitetuilla kynsillä.

7. Mikä on mielestäsi paras kotimaankohde kesäreissulle?
Tampere on yksi lempikaupungeistani, tietysti heti Helsingin jälkeen mutta ei Jyväskyläkään huono kesäkaupunki ole.

8. Mitä eväitä pakkaisit piknik-koriin?
Mansikoita, kanankoipia ja salaattia. Ja ehkä jotain herkkua jälkiruoaksi. Macaronseja tai kuppikakkuja. Ja skumppaa voi juoda ihan aina ja missä vain.

9. Mikä on parasta (hää)blogin pitämisessä?
Nähdä miten suunnitelmat kehittyvät ja huomata että joku asia jota olin harkinnut jo kaksi vuotta sitten toteutuu tai on säilynyt mukana muuttumattomana. Ja kaikki kommentit on ihania ja osa myös todella hyödyllisiä!

10. Missä asioissa olet mielestäsi hyvä?
Päättämään asioita nopeasti. Todella paljon parempi kuin sulhanen. Kärsivällisyys ei sitten ole valttikortti...

11. Minkä taidon haluaisit osata?
Haluaisin osata laulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti